Mai multe cadre medicale de la Policlinica ,,Nicolae Titulescu”, suspectate de luare de mită!

de Stiri Buzau Media

Descinderile de marți ale ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție la sediul Policlinicii ,,Nicolae Titulescu”, din Buzău, la cabinetele de expertiză medicală a muncii, au avut loc în cadrul unui dosar în care se verifică posibile fapte de luare de mită.

Potrivit unor surse din anchetă, cadrele medicale din comisiile de expertiză ar fi primit drept mită sume de bani, găini de curte sau chiar carne de vițel, pentru a elibera avizele pentru obținerea pensiei de invaliditate.

În total, marți, au fost efectuate cinci percheziții, dintre care trei la sediul Policlinicii ,,Nicolae Titulescu”, la cele trei cabinete de expertiză medicală a muncii și două la domiciliile unor cadre medicale. Totodată au fost percheziționate și autovehiculelor utilizate de către acestea. În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe documente, înscrisuri și bunuri materiale.

Într-un comunicat remis de Direcția Generală Anticorupție se arată că cercetările ar putea fi extinse și în cazul persoanelor care au dat mită în momentul în care s-au prezentat în fața membrilor comisiei de expertizare medicală a capacității de muncă.