O buzoiancă a arbitrat la semifinala Ligii Campionilor!

de Stiri Buzau Media

O nouă prezență de top a buzoiencei Mihaela Țepușă în competițiile internaționale de fotbal feminin. Ea a arbitrat, de la linie, semifinala Ligii Campionilor, dintre Chelsea și Barcelona, partidă disputată, sâmbătă, la Londra.

Partida a fost condusă de o brigadă din România, formată din Iuliana Demetrescu, la centru, și Mihaela Țepușă alături de Roxana Ivanov, la cele două linii. De asemenea, din camera VAR, meciul a fost supravegheat de Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

Buzoianca Mihaela Țepușă și-a început cariera în fotbalul profesionist în 2005, iar în 2008 a debutat și în fotbalul european. De atunci, ea este o prezență constantă în competițiile internaționale din fotbalul feminin.

Printre cele mai semnificative etape ale carierei sale sunt arbitrarea finalei Ligii Campionilor Feminin în 2017 și 2018, precum și arbitrarea jocului semifinal al Cupei UEFA în 2019. Mihaela a arbitrat și la Campionatul Mondial de Senioare din Franța 2019, Campionatul European de Senioare din 2017, Campionatul Mondial de Junioare Under 20 din Papua Noua Guinee în 2016 și la Campionatul Mondial de Junioare în 2017.

Mihaela Țepușă este născută în Buzău, dar în prezent locuiește în Capitală.