Plecări de la Metalul Buzău!

de Stiri Buzau Media

Proaspăt promovată în liga a 2-a, Metalul Buzău a anunțat oficial și primele mutări. Nu este însă vorba despre achiziții, ci despre plecări de la echipa buzoiană.

Primul care și-a luat la revedere de la clubul din Crâng a fost antrenorul secund Mircea Ștefan. Acesta a plecat la Călărași, orașul său natal, unde va fi noul antrenor principal al Dunării. Tehnicianul de 39 de ani a fost deja prezentat la Dunărea Călărași, club care evoluează în Liga a 3-a, deși acum câșiva ani juca în Liga I. Mircea Ștefan a experimentat și statutul de principal pe banca Metalului Buzău în meciurile de baraj, în două etape, cu ACS Bacău și CSM Focșani, când Vali Stan a fost suspendat.

De asemenea, clubul buzoian a decis să renunțe la doi tineri jucători, Ștefan Moraru și Daniel Corniciuc, care au venit în vara trecută, de la FCSB, sub formă de împrumut. Atât, Ștefan Moraru, în vârstă de 19 ani, cât Daniel Corniciuc, în vârstă de 20 de ani, sunt atacanți.

Pe 15 iulie, Metalul Buzău va pleca în stațiunea Bansko, din Bulgaria, pentru un stagiu de pregătire centralizată de nouă zile.