SCM Gloria Buzău, învinsă de campioana CSM București!

de Stiri Buzau Media

SCM Gloria Buzău nu a reușit să răpună campioana CSM București, dar a dat o replică puternică, marți, în Sala Sporturilor, jucătoarelor antrenate de Adi Vasile. Deși au pierdut în final, cu 28-32, handbalistele din Buzău s-au ridicat în multe momente la nivelul adversarelor și au fost aplaudate la scena deschisă de spectatori.

Meciul nu a începu, însă, deloc bine pentru SCM Gloria, care a irosit două lovituri de la șapte metri, în primele 6 minute. Nici în continuare buzoiencele nu au părut concentrate, iar CSM a luat un avans considerabil de 7 goluri: 3-10. Când părea că soarta partidei va fi tranșată repede de bucureștence, echipa buzoiană a revenit în joc prin două goluri succesive. A fost momentul în care Gloria a preluat inițiativa și a echilibrat partida. Paradele portăriței Măzăreanu, eficiența extremelor și siguranța din apărare au permis buzoiencelor să egaleze, cu un minut înainte de pauză. În avantaj, au intrat, însă, jucătoarele de la CSM: 15-16.

Formația buzoiană a început în forță și repriza a doua și chiar a preluat conducerea pe tabela de marcaj, 21-19, în minutul 39. Bucureștencele și-au revenit însă imediat și au reușit să înscrie de cinci ori la rând, fără să primească vreun gol. A fost momentul în care CSM a preluat controlul partidei și nu a mai permis Gloriei să se apropie la mai mult de două goluri. S-a încheiat 28-32, pentru echipa din București, însă rezultatul nu a dezamăgit suporterii buzoieni, din Sala Sporturilor, care au întrezărit în multe momente, că echipa lor favorită are potențial pentru o evoluție mult mai convingătoare, în sezonul viitor.