Tinerii din Buzău, așteptați să se înscrie la școlile militare!

de Stiri Buzau Media

Mii de locuri sunt disponibile, și în acest an, la școlile militare din țară, pentru tinerii din județul Buzău, absolvenți ai școlilor gimnaziale sau de licee, care își doresc o carieră în Armată.

În învăţământul universitar militar pentru formarea ofiţerilor, Ministerul Apărării Naționale are disponibile peste 1.000 de locuri. Pentru aceste universități și academii, candidații își pot depune dosarele de înscriere până pe 31 mai.

Și tinerii care vor să urmeze învățământul postliceal militar de formare a maiștrilor militari au de unde alege. Ei au la dispoziție 508 locuri, dintre care 120 de locuri, la Şcoala Militară de Maiştri și Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” din Boboc, județul Buzău. Candidații se pot înscrie la acest școli până pe 7 iunie.

De asemenea, pentru formarea subofițerilor Ministerul Apărării Naționale a scos pentru ocupare 1.456 locuri, termenul limită de înscriere a candidaților fiind, de asemenea, 7 iunie.

Cei care doresc să se înscrie la aceste unități de învățământ trebuie să se prezinte pentru luarea în evidenţă la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Buzău, situat în muncipiul Buzău, pe bulevardul Unirii, numărul 140, sau se pot înscrie online, la adresa de internet www.recrutaremapn.ro.