Gloria Buzău își pregătește arsenalul: 10 transferuri și un adversar de temut în primul meci al Ligii 1!

de Stiri Buzau Media

Sezonul nou al Ligii întâi de fotbal este la doar câteva zile distanță și echipele sunt deja pregătite de lupta pentru titlu.

Una dintre ele este și Gloria Buzău, echipa nou-promovată, care își va face debutul în această ediție a Ligii 1 într-o partidă cu Petrolul, la Ploiești.

Meciul va avea loc pe Arena „Ilie Oană”, luni, 15 iulie, începând cu ora 21:30.

Chiar dacă biletele sunt disponibile de la începutul acestei săptămâni, suporterii Gloriei Buzău pot achiziționa tichete chiar și în ziua meciului.

Prețurile biletelor variază între 15 lei pentru peluze și 300 de lei pentru loje. Pentru cei care nu pot ajunge la stadion, biletele pot fi cumpărate și online, de pe www.iabilet.ro.

Gloria Buzău se întoarce în prima ligă după o absență de 15 ani, iar revenirea nu a fost deloc liniștită.

Echipa a făcut o serie de achiziții importante în această vară, cea mai recentă fiind Ricardo Matos, un atacant de 24 de ani crescut la Benfica Lisabona. Matos este a 10-a achiziție a buzoienilor, după promovare.

Printre noile „armuri” ale Gloriei Buzău se numără și Cheick Traore, Tudor Călin, Dorin Răilean, Dragoș Tescan, Grigore Turda, Constantin Budescu, Dragoș Grigore, Cosmin Gladun și Mouhamadou Keita. Dragoș Lazăr și Matei Constantinescu au revenit și ei la echipă, după perioade de împrumut.

Gloria Buzău este pregătită să își demonstreze valoarea în Liga 1 și să își surprindă adversarii. Cu un lot reînnoit și plin de entuziasm, buzoienii sunt gata să facă un debut memorabil în acest sezon al Ligii 1.