Grav accident de motocicletă în Ulmeni

de Stiri Buzau Media

Actualizare 22:34: 

Din primele verificări la fața locului, în timp ce se deplasau cu motocicleta pe strada Ion Iordache din comuna Ulmeni, doi localnici în vârstă de 21,respectiv 34 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției, vehiculul rasturnandu-se pe partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 34 de ani. Tânărul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Din verificări a reieșit că tânărul de 21 de ani are permisul anulat, iar cel de 34 de ani nu figurează în evidența posesorilor de permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani a fost indicată valoarea de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din primele date, 2 persoane se deplasau cu o motocicletă pe un drum comunal din Ulmeni și aceștia ar fi pierdut controlul asupra direcției. Este posibil ca unul dintre motocicliști să fie decedat. Revenim cu amănunte.

Știri despre: ,