Înfrângere pentru SCM Gloria Buzău, în fața campioanei Rapid

de Stiri Buzau Media
SCM Gloria Buzău nu a reușit să țină piept campioanei Rapid București, miercuri seară, în Capitală. Handbalistele din Buzău au pierdut fără drept de apel, în ciuda faptului că la final tabela indica o diferență de doar două goluri.
Rapid a început în forță meciul în fața propriilor suporteri și a dus scorul, imediat, la un neverosimil 4 la 0. Buzăul a dat impresia că poate să revină în meci, reducând din diferență.
Au urmat momente de echilibru, în care echipa buzoiană a reușit să mențină scorul la o diferență de două-trei goluri. Echilibrul s-a rupt în ultimele cinci minute ale primei reprize, când Gloria a ratat patru atacuri consecutive, inclusiv o aruncare de la 7 metri. Rapidistele n-au iertat și s-au distanțat, intrând la cabine cu un liniștitor 19-13.
Partea a doua a meciului a stat, în primele minute, sub semnul erorilor. Apărarea buzoiană a fost inexistentă, iar atacurile lipsite de inspirație. Rapid s-a distanțat constant, beneficiind, în trei rânduri, de opt goluri avantaj. Gloria a avut, totuși, o răbufnire de orgoliu în ultima treime a reprizei secunde reducând, în final, diferența de pe tabelă la două goluri: 35-33.
După înfrângerea cu Rapid, SCM Gloria Buzău se clasează pe locul 5 în Liga Florilor, cu 31 de puncte. Loc pe care-l poate pierde, întrucât Dunărea Brăila s-a apropiat la numai trei puncte. Etapa viitoare, Gloria joacă acasă, duminică, cu CSM Târgu Jiu, echipă care, deși nou-promovată, e capabilă de o surpriză.