Instituția Prefectului Județul Buzău: Persoanele programate pentru vaccinare, în cea de doua etapă a campaniei, la centrul din sediul Medlife au fost redirecționate către centrul de vaccinare de la Liceul Tehnologic Henri Coandă

de Stiri Buzau Media

Din cauza unor inadvertențe tehnice, centrul de vaccinare de la Medlife a fost relocat la Liceul Henri Coandă. În aceste condiții, Instituția Prefectului Județului Buzău a dispus să fie anunțate cu celeritate persoanele deja programate prin intermediul platformei online despre redirecționarea într-un alt centru.

Persoanele programate au fost contactate atât prin apel telefonic cât și prin sms, urmând să confirme primirea mesajului fie prin apel, fie prin mesaj scris la numărul de telefon 0736343178.

Important! Cât despre persoanele care au făcut parte din prima etapă a campaniei de vaccinare și urmează să fie programate pentru rapel, acestea primesc deja sms cu ziua și ora la care au fost programate pentru revenirea în centrele de vaccinare în vederea efectuării rapelului anti-Covid19.

Știri despre: ,