LUCIAN ROMAȘCANU, ÎN CONTINUARE LIDERUL GRUPULUI SENATORIAL PSD

de Stiri Buzau Media

Lucian Romașcanu rămâne liderul Grupului Senatorial PSD și în această sesiune parlamentară. Decizia a fost luată joi, 1 februarie, în cadrul ședinței grupurilor parlamentare reunite ale Partidului Social Democrat. Revalidarea lui Romașcanu în această poziție vine într-un context deosebit pentru țara noastră, caracterizat atât de necesitatea susținerii proiectelor semnificative ale Guvernului, cât și de pregătirile pentru atmosfera electorală din acest an.

Lucian Romașcanu a ținut să le mulțumească pentru încredere colegilor pe pagina sa de Facebook, unde a postat cu privire la acest subiect, dar și referitor la debutul penultimei sesiuni parlamentare a legislaturii 2020-2024

Astăzi a început penultima sesiune parlamentară a actualei legislaturi, o legislatură importantă din perspectiva susținerii proiectelor Guvernul României dar și a anului electoral.
Ieri, la ședința grupurilor parlamentare reunite ale Partidul Social Democrat, am avut onoarea de a fi nominalizat pentru poziția de lider a Grupul Senatorial PSD și pentru această sesiune parlamentară.
Le mulțumesc colegilor pentru încredere, să ne urăm succes și pentru perioada următoare! 🤝
LUCIAN ROMAȘCANU