Luna Curățeniei revine în Râmnicu Sărat! Întâlnire de marcă organizată de primarul Cîrjan Sorin

de Stiri Buzau Media

În Municipiul Râmnicu Sărat, primăvara aduce cu sine nu doar frumusețea naturii renăscute, dar și o tradiție la care participă întreaga comunitate: Luna Curățeniei.

Acest eveniment, care se desfășoară anual și care presupune curățirea și înfrumusețarea orașului, a devenit una dintre prioritățile administrației locale.

Primarul Râmnicu Sărat, dl. Cîrjan Sorin, a organizat două întâlniri operative cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și ai instituțiilor de învățământ, pentru a discuta detaliile organizării acestei acțiuni.

Delegații pe probleme de mediu au fost, de asemenea, prezenți la discuții, ceea ce subliniază importanța pe care orașul o acordă protecției mediului.

“Este o acțiune de tradiție pentru noi și suntem încântați să vedem implicarea activă a cetățenilor”, a declarat Florin Ceparu, administratorul public al Râmnicu Sărat.

Luna Curățeniei este un proiect integrat, care reunește instituții publice, societăți cu rol în activitatea de salubrizare și mediu, instituții de învățământ și asociații de proprietari.

Obiectivul este unul ambițios: implicarea unui număr cât mai mare de cetățeni în acțiunile de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Pregătirile sunt în plină desfășurare, iar acțiunile vor începe în luna următoare, conform unui plan centralizat. Se anunță o primăvară plină de activitate și implicare civică în Râmnicu Sărat!