Modernizare fără precedent în Comuna Săgeata! Primarul anunță proiecte majore de asfaltare a drumurilor sătești!

de Stiri Buzau Media

Primarul comunei Săgeata, Tănase Sorin, a făcut un anunț care va schimba în bine viața locuitorilor acestei comune.

După o perioadă îndelungată de așteptare și după numeroase întârzieri birocratice, primarul a confirmat că a fost semnat contractul de finanțare pentru Proiectul “Modernizare drumuri sătești, Etapa I”.

În cadrul acestui proiect se va acționa în satele Dâmbroca, Bordușani, Săgeata, Beilic și Găvănești, drumurile din aceste localități urmând a fi asfaltate pe o distanță totală de aproape 17 km.

Aceasta reprezintă o veste extraordinară pentru locuitorii acestor sate, care până acum se confruntau cu dificultăți de deplasare datorate stării precare a drumurilor.

Și asta nu e tot! Primarul Sorin Tănase a mai dezvăluit că se așteaptă semnarea contractului și pentru “Modernizare drumuri sătești, Etapa 2”, un proiect care completează prima etapă și care promite o îmbunătățire semnificativă a infrastructurii din întreaga comună Săgeata.

Mai multe detalii despre aceste proiecte vor fi oferite în perioada următoare, asigură edilul, care și-a exprimat dorința de a continua modernizarea comunei și de a aduce condiții de viață mai bune pentru toți locuitorii săi.