Miercuri, o seară de handbal incendiară: SCM Gloria Buzău – CS Rapid București în Cupa României Râureni!

de Stiri Buzau Media

Sport Club Municipal Gloria Buzău se pregătește să întâmpine miercuri, 27 martie 2024, o seară plină de emoții și adrenalina handbalului, într-o confruntare cu CS Rapid București.

Evenimentul sportiv, care va avea loc începând cu ora 18:00 la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, face parte din Turul 3 al Cupei României Râureni.

Biletele pentru această întâlnire sunt disponibile la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate online de pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și direct de la casă de bilete a Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” miercuri, între orele 10:00 – 18:00.

Abonamentele emise pentru meciurile din Liga Florilor MOL sunt valabile și pentru această partidă.

Pentru a încuraja spiritul sportiv și pasiunea pentru handbal printre tineri, copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unui document de identitate sau a unui carnet de elev.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău, dar și persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul „F”.

Într-o atmosferă electrizantă și plină de entuziasm, SCM Gloria Buzău își invită fanii să fie alături de echipă în această partida crucială. Hai Buzău, Buzău!