Miting al antivacciniștilor, sâmbătă, la Prefectură

de Stiri Buzau Media

Asociația pentru Civilizație Ortodoxă (ASCIOR) și Platforma „Împreună” organizează, sâmbătă, în intervalul orar 11,30-12,30, un protest în faţa Prefecturii. Conform președintelui ASCIOR, Nicolae Mușat, protestul va fi îndreptat împotriva a ceea ce activiștii celor două organizații numesc „vaccinarea obligatorie”.  Protestul are loc după ce proiectul legii vaccinării, blocat timp de doi ani și jumătate la Camera Deputaților, a fost votat, luni, de Comisia de Sănătate, și ar putea intra la votul final în plen săptămâna viitoare.

Mișcării antivacciniștilor buzoieni s-a raliat și preotul Mihail Milea, care a postat pe pagina de Facebook a Fundației Sfântul Sava de la Buzău, al cărei președinte este, un comunicat pe tema vaccinării, care se pliază pe mesajul susținut de organizatorii protestului.

Cele două organizații civice, (ASCIOR) și Platforma „Împreună”, intenționează să transmită un memoriu împotriva aprobării Legii privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare obligatorie a populației în România către președintele României, președinții celor două Camere ale Parlamentului și premierul României.

Știri despre: , ,