O zi plină de victorii și iubire în Râmnicu Sărat: De la spectacole culturale la victorii pe terenul de sport și dulcețuri apicole

de Stiri Buzau Media

Într-o atmosferă vibrantă și plină de bucurie, comunitatea din Râmnicu Sărat a avut parte astăzi de o serie de evenimente captivante.

Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” a organizat un spectacol special dedicat sărbătorii iubirii, aducând o notă de romantism și emoție în inimile participanților.

Dar emoția nu s-a oprit aici. CSM Râmnicu Sărat a avut o zi de poveste pe terenul de sport.

Echipa de seniori a învins cu 2-0 pe CSM Bacău într-o partidă disputată în deplasare, oferind un motiv de mândrie tuturor suporterilor.

La rândul lor, fetele U17 de la CSM Râmnicu Sărat, secția de volei, au avut o performanță impresionantă învingând cu 3-1 echipa LPS Mircea Eliade București într-un meci jucat pe teren propriu.

În centrul orașului, la piațeta primăriei, a avut loc un Târg de miere și produse apicole, transformând locul într-un adevărat paradis al dulciurilor naturale.

Evenimentul va continua și mâine, potrivit organizatorilor, astfel încât toți cei interesați să aibă ocazia să guste din aceste delicii.

În plus, echipa PSD Râmnicu Sărat, condusă de Primarul Sorin Cîrjan, a sărbătorit iubirea alături de OFSD Ramnicu Sarat.