Spectacolul „Capra cu trei iezi” – o călătorie înapoi în copilărie, la Teatrul George Ciprian

de Stiri Buzau Media

Într-o lume în care tehnologia a preluat cotidianul, Teatrul „George Ciprian” ne oferă o escapadă în idila satului tradițional românesc.

„Capra cu trei iezi”, adaptare de Constantin Brehnescu după opera lui Ion Creangă, promite un spectacol pentru toată familia, ce ne va aduce mai aproape de originile noastre și de puritatea copilăriei.

Evenimentul este programat pentru data de 9 martie, la ora 11:00.

Biletele sunt deja disponibile pentru achiziție online pe site-ul teatrului sau direct la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian”, la prețul de 30 de lei pentru copii și adulți deopotrivă.

„Capra cu trei iezi” este un spectacol sub regia lui Ionuț Octavian Ghinea, care ne propune o incursiune într-o lume plină de farmec și autenticitate, prezentată într-un mod fabulos, specific literaturii și operelor lui Ion Creangă.

Distribuția îi include pe Cristi Martin, Ionuț Octavian Ghinea, Radu Pavel, Anda Pantiș, Felicia Cruceru și Zabi Tudor.

Scenografia, creată de Marius Nițu, compoziția muzicală semnată de Codruț Bîrsan și coregrafia realizată de Lorette Enache, alături de costumele executate de Stoica Teodora, contribuie la crearea atmosferei pitorești și colorate a satului românesc.