Operațiuni de salvare spectaculoase în Buzău: Femeie căzută în fântână și incendiu în Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

Într-o dimineață plină de evenimente, echipajele de salvare din Buzău au avut parte de două intervenții de urgență.

O femeie din localitatea Padina a fost salvată după ce a căzut într-o fântână, iar în municipiul Râmnicu Sărat, pompierii au reușit să stingă un incendiu izbucnit la un contor electric.

Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină în localitatea Padina, unde o femeie a avut nefericirea să cadă într-o fântână.

La fața locului, echipele de salvare au venit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Femeia a fost scoasă din fântână conștientă și cooperantă.

Imediat, aceasta a primit primul ajutor medical de la echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Într-un alt eveniment nefericit, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a fost chemat să intervină în Râmnicu Sărat, unde un incendiu a izbucnit la un contor electric.

La fața locului, pompierii au venit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul se manifesta mocnit în spatele contorului, generând degajări mari de fum.

Echipele de pompieri au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea echipei de la Electrica.