Pătârlagele prinde viață: Proiect ambițios de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare în drum spre realizare!

de Stiri Buzau Media

Autorizația de construire pentru rețelele de alimentare cu apă și rețelele de canalizare a fost emisă, și astfel comunitatea locală este cu un pas mai aproape de a se bucura de servicii vitale și moderne.

Sub numele de “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Buzău, în perioada 2014-2020”, acest plan ambițios își propune să aducă o serie de îmbunătățiri semnificative zonei.

Proiectul include extinderea rețelei de alimentare cu apă către localitățile Valea Sibiciului, Valea Lupului, Valea Viei, Mușcel, Mărunțișu și extinderea rețelei de canalizare în Valea Lupului, Sibiciu de Sus, Lunca, Valea Viei, Mărunțisu, Poienile, Muscel.

Durata estimată de execuție a acestor lucrări este de aproximativ 2,5 ani. Odată cu finalizarea treptată a acestora, se vor demara și lucrările de asfaltare, finanțate prin Anghel Saligny, în satele Poieni, Mărunțișu, Valea Seacă, Lunca, Valea Viei, Valea Lupului, Sibiciu de Sus și Drăgănoi.

Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea urbană a orașului Pătârlagele, oferind locuitorilor acces la servicii esențiale și modernizând infrastructura locală. Cu toate acestea, aceasta este doar începutul. Pătârlagele se pregătește pentru o perioadă de progres și comunitatea este nerăbdătoare să vadă rezultatele.Compania de Apă Buzău