Peroanele din Gara Buzău intră în reabilitare. Directorul Regionalei CF Galaţi a asigurat Primăria că s-au alocat fonduri

de Stiri Buzau Media

646x404 (2)Până la sfârșitul lunii octombrie, Gara Buzău va avea o nouă față. Potrivit unei informări de presă, în această săptămână, primarul Constantin Toma a purtat discuții cu  directorul general al Regionalei CF Galați, Aurel Cotârcă, în problema reabilitării peroanelor și a pasajului pietonal din stația CF Buzău.  Reprezentantul Regionalei a asigurat că s-au alocat fondurile necesare în bugetul de investiții al companiei pe anul 2016 pentru derularea lucrărilor. “Potrivit acestuia, lucrările vor presupune refacerea peroanelor și realizarea straturilor de suport și uzură, covor asfaltic, refacerea trecerilor la nivel cu calea ferată, refacere hidroizolații la gurile de intrare-ieșire, înlocuire instalații captare ape pluviale pasaj etc. Primarul municipiului a primit asigurări din partea oficialului CFR că se vor face toate demersurile pentru finalizarea investițiilor până la finele lunii octombrie”, se precizează în informarea Primăriei.

De asemenea, primarul Constantin Toma l-a asigurat pe oficialul CFR de

tot sprijinul necesar din partea municipalității pentru derularea lucrărilor în vederea modernizării acestei principale porți de acces în orașul Buzău.