Petre Emanoil Neagu ales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

de Stiri Buzau Media

14732260_317390108629374_7958484773963459889_nPreședintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost ales marți vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România. De asemenea, șeful CJ a fost desemnat reprezentant al României în Comitetul European al Regiunilor.

În cadrul Adunării Generale a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), am primit votul colegilor mei pentru funcţia de vicepreşedinte, dar şi aceea de reprezentant al României în Comitetul European al Regiunilor. Este o onoare pentru mine să reprezint buzoienii atât la nivel naţional, cât şi internaţional.
Sper că această oportunitate să ne ajute să finalizăm cu succes toate proiectele pe care ni le am propus pentru judeţul Buzău, dar şi să dezvoltăm noi proiecte ambiţioase.
Le mulţumesc colegilor pentru că mi-au acordat încrederea lor!“, a scris Petre Emanoil neagu pe pagina sa de Facebook.

Comitetul European al Regiunilor este adunarea Uniunii Europene formată din reprezentanți locali și regionali, care oferă autorităților subnaționale (adică regiunilor, județelor, provinciilor, comunelor și orașelor) posibilitatea să-și facă auzită vocea în cadrul instituțiilor UE.