Poliția Locală face ordine în Piața Centrală. În vizor, comercianții care nu respectă spațiul alocat tarabei

de Stiri Buzau Media

59225287Acțiunile Primăriei și ale Poliției Locale de a face ordine în cea mai mare piață din oraș au continuat. Poliţiştii locali au acţionat și în Piaţa Centrală Av. Stan Săraru din municipiu în vederea eliberării căilor de acces, întrucât acestea erau opturate de către comercianţi din acea zonă, prin expunerea mărfii spre vânzare direct pe sol sau prin extinderi ale tarabelor. Cu această ocazie au fost aplicate 21 avertismente şi 8 sancţiuni contravenţionale, toate în valoare de 1.000Lei. Printre cei sancționați se află chiar administratorul pieței centrale care a fost amendat cu 125 de lei pentru că a ocupat o parte din trotuarul pieţei cu un dozator de lapte.

Valoarea amenzilor aplicate de poliţiştii locali, în conformitate cu prevederile legale pentru care au competenţă, în perioada 1-10 iulie 2016, se ridică la 62.721 lei.

De asemenea au fost legitimate 1143 persoane și au fost avertizate 312 persoane. Poliţiştii locali au intervenit în 47 de cazuri şi au aplanat 11 conflicte, au depistat 20 minori şi au verificat 312 auto.