SCM Gloria Buzău, încă o înfrângere dezamăgitoare, la Cisnădie!

de Stiri Buzau Media
SCM Gloria Buzău a suferit încă o înfrângere dureroasă, la Cisnădie și se îndepărtează de locurile care îi pot aduce o calificare în cupele europene. Eșecul este cu atât mai dezamăgitor cu cât Măgura Cisnădie, altă dată echipă de Europa, face un sezon mediocru, fiind abia pe locul 9 în clasament.
După o primă repriză echilibrată, în care ambele combatante s-au aflat, pe rând, la conducere, formația din Cisnădie a intrat la cabine cu avantaj minim, 13 la 12. Asta deși handbalistele din Buzău avuseseră la un moment dat un avantaj de 3 goluri, conducând cu 10 la 7.
În partea a doua, jucătoarele de la Gloria s-au întrecut în greșeli, ratând din poziții incredibile. Inspirația a lipsit și pe faza de apărare, premisă care nu avea cum să nu ducă la încă o înfrângere. Măgura Cisnădie a fost clar echipa mai bună, adjudecându-și meciul cu 25 la 22.
În urma acestei înfrângeri, SCM Gloria Buzău a coborât pe locul 5, cu 34 de puncte, fiind depășită de Dunărea Brăila. Buzoiencele mai păstrează doar șanse teoretice pentru ocuparea primelor patru poziții.