Școala Gimnazială Amaru intră în era verde: lucrări de reabilitare energetică în plină desfășurare!

de Stiri Buzau Media

Școala Gimnazială Amaru se pregătește pentru un viitor mai verde și mai eficient.

A început procesul de reabilitare energetică moderată, menit să crească eficiența energetică și să reducă emisiile de carbon, conform declarațiilor primarului comunei Amaru, Constantin Croitoru.

Sunt prevăzute lucrări de amploare, care vor transforma școala într-un edificiu modern, cu un consum energetic redus.

Printre acestea se numără consolidarea clădirii, izolarea termică, schimbarea completă a tâmplăriei, instalarea de pompe de căldură și panouri fotovoltaice.

De asemenea, podul va fi izolat cu vată minerală de 20 de cm, iar instalațiile termice și caloriferele vor fi înlocuite.

Primarul Constantin Croitoru a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitatea locală și pentru viitorul educației în Amaru.

Îmbunătățirea condițiilor de învățământ este o prioritate pentru noi. Suntem mândri că putem oferi elevilor noștri o școală modernă, care respectă principiile de eficiență energetică și protejare a mediului, a declarat edilul.

Galeria foto atașată prezintă stadiul actual al lucrărilor și vă invităm să urmăriți evoluția acestui proiect ambițios care va transforma Școala Gimnazială Amaru într-un adevărat model de sustenabilitate și eficiență energetică.

 

Primăria comunei Amaru