Se închid mai multe centre de vaccinare din județul Buzău

de Stiri Buzau Media

Din cauza numărului mic de persoane care mai sunt interesate să se imunizeze împotriva Sars Cov 2, de astăzi, mai multe centre de vaccinare din județul Buzău își vor pune lacătele pe ușă,. Este vorba despre centrele din Pârscov, Scurtești, Smeeni, Vadu Pașii, Vernești, Vintilă Vodă, Galeria Mall, dispensarul din cadrul fostului Laborator de Sănătate Mintală Buzău și Muzeul Județean Buzău, pentru vaccinul Johnson.

Totodată, centrul de vaccinare cu flux Moderna de la dispensarul din cadrul fostului Laborator de Sănătate Mintală Buzău și cel cu AstraZeneca de la Galleria Mall urmează să fie mutate la Muzeul Județean, iar Centrul de Vaccinare Kaufland Sud din municipiul Buzău și cel din municipiul Râmnicu Sărat ar urma să devină centre hybrid, unde se vor desfășura, atât vaccinare cât și testare.

Vor rămâne deschise centrele de vaccinare Drive thru Kaufland Buzău, cu Pfizer și Johnson, de la Muzeul Județean, cu Pfizer, centrul de la Sala Sporturilor Nehoiu, cu Pfizer, centrul Drive thru Kaufland Râmnicu Sărat, cu Pfizer, și centrul din Râmnicu Sărat de pe Strada Micșunelelor, nr. 29.

Știri despre: ,