Soluţia primarului Constantin Toma pentru asfaltarea străzilor din municipiu

de Stiri Buzau Media

 

groapa-1Companiile care vor executa lucrări pe străzile din municipiu, fie că este vorba despre lucrări de urgenţă sau despre branşamente la rețeaua de apă, canalizare sau de gaze, vor fi obligate să asfalteze toată suprafaţa sensului de mers al străzii, nu doar să plombeze groapa.

Propunerea aparține primarului Constantin Toma și trebuie să stea în dezbatere publică pentru 30 de zile. Abia apoi va fi supusă la vot într-o ședință viitoare a Consiliului Local Municipal. “Este o hotărâre a Consiliului Local din 1996 pe care și dacă o respectai tot găuri aveai. Și atunci, am zis, că multe din aceste companii, cum este și Compania de Apă și Engie, vin cu fonduri de la Uniunea Europeană, ia-ți în calcul și asflatarea, nu lăsa gaura acolo. Și atunci mai profităm de străzile pe care se vor introduce utilități, măcar să avem o jumătate de stradă  la nivel european”, a spus Toma.

Soluţia propusă ar putea fi singura şansă de asfaltare a unor străzi, mai ales că Primăria nu dispune de fonduri în acest moment pentru astfel de lucrări.

Vezi aici proiectul de hotărâre pus în dezbatere publică privind METODOLOGIA executării lucrărilor tehnico-edilitare şi de refacere a căilor publice sau spaţiilor verzi din municipiul Buzău