Spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii, joi 7 martie

de Stiri Buzau Media

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” își unesc forțele pentru a omagia senioarele orașului cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Evenimentul, programat pentru ziua de joi, 7 martie, la Hotel Pietroasa, promite să fie un prilej de sărbătoare și recunoștință, începând cu ora 12:00.

Această inițiativă, dedicată femeilor care au contribuit de-a lungul anilor la dezvoltarea comunității locale, oferă un program artistic de excepție.

Printre invitații speciali se numără Claudia Colniceanu, Compania Teatrală Vouă și Ionuț Galani, artiști care vor aduce pe scenă momente de muzică, teatru și bucurie, garantând o atmosferă de neuitat pentru toate participantele.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație, cu un număr limitat de 300 de locuri disponibile, subliniind caracterul exclusivist și personalizat al sărbătoririi.

Invitațiile pot fi ridicate începând cu luni, 4 martie 2024, între orele 10:00 și 14:00, de la Vila Albatros situată în Parcul Marghiloman, loc emblematic pentru cultura și istoria buzoiană.

De o atenție specială se bucură senioarele active în cadrul comunității, 50 de locuri fiind rezervate exclusiv pentru participantele regulate ale Programului „Seri împreună”.

Această alocare subliniază importanța implicării continue și a contribuției acestora la activitățile culturale și educaționale organizate în municipiu.

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” își exprimă astfel aprecierea și recunoștința față de toate femeile din comunitate, invitându-le să se alăture în această zi de sărbătoare dedicată lor.