TRANSBUS În atenția călătorilor care folosesc traseele 2, 2b, 3, 22, 11, 11b și 28

de Stiri Buzau Media

În atenția publicului călător care folosește traseele 2, 2b, 3, 22, 11, 11b și 28: sunt anunțate modificări semnificative în privința stațiilor de autobuz, începând cu data de 08.01.2024, care vizează îmbunătățirea accesibilității și eficienței transportului public.

Prima schimbare importantă este desființarea stației “Carrefour”. Aceasta va fi mutată cu aproximativ 20 de metri mai aproape de râul Buzău, în direcția podului Mărăcineni.

Acesta este un pas în vederea optimizării fluxului de călători și a accesului la zonele comerciale din proximitate.

În plus, începând cu aceeași dată, devine operațională stația “Diego”, situată în apropierea magazinului Diego, în zona Unirii Nord.

Această nouă stație va asigura un acces mai facil către această zonă comercială importantă, răspunzând astfel nevoilor de mobilitate ale călătorilor.

Aceste schimbări sunt parte din eforturile continuue ale autorităților de a îmbunătăți serviciile de transport public și de a se adapta la cerințele și sugestiile călătorilor.

Utilizatorii traseelor menționate sunt sfătuiți să ia în considerare aceste modificări și să planifice în consecință călătoriile lor.

Reamintim călătorilor importanța informării constante cu privire la orice schimbări în rețeaua de transport public și îi încurajăm să urmărească actualizările oficiale pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente informații.