UPC România cumpărată de Vodafone

de Stiri Buzau Media

Românii care folosesc serviciile de internet fix, TV și telefonie fixă ale UPC România vor fi informați în perioada următoare că Vodafone va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicații, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, a anunțat luni al doilea mare operator de comunicații mobile. Vodafone a finalizat achiziția UPC România în data de 31 iulie 2019, dar procesul de integrare va dura aproape trei ani.

„Vodafone România va iniția în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienților UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoți factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate www.vodafone.ro/upc-devine-vodafone și www.upc.ro/upc-devine-vodafone – cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicații, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum și despre toate modificările relevante legate de această schimbare.”, se arată într-un comunicat al operatorului de comunicații mobile.

În datele grupului Vodafone se arată că în România erau 9,295 milioane de utilizatori de comunicații mobile și peste 693.000 de utilizatori de servicii fixe.

Sursa: hotnews.ro

Știri despre: , ,