VIDEO Moment istoric pentru comunitatea din Scorțoasa!

de Stiri Buzau Media

În localitatea Scorțoasa, o nouă zi a început cu vești bune pentru comunitate. În cursul zilei de ieri, 10.01.2024, au demarat lucrările pentru două obiective de investiții de mare importanță pentru comunitate: sistemul de alimentare cu apă și sistemul de canalizare.

Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la peste 40 de milioane de lei, reprezentând un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii locale.

Lucrul bine făcut începe întotdeauna cu o rugăciune, se spune în popor.

Așadar, evenimentul a debutat cu o slujbă de binecuvântare, oficiată de preoții parohi din localitate, în prezența unei adunări de oameni entuziaști și optimiști.

Au răspuns prezent la acest moment de importanță majoră pentru Scorțoasa domnul Vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Adrian Robert, domnul Subprefect Constantin Cristea, primarul comunei Berca, Dobrița Ionel, și primarul comunei Chiliile, Zaman Sorin.

Alături de ei, au fost prezenți și consilieri locali, funcționari din aparatul de specialitate al primarului, doamna director Moraru Liliana, domnul Drăgulescu Leontin și numeroși cetățeni ai localității.

Mulțumim tuturor celor care au participat la acest important eveniment!, a declarat cu emoție primarul comunei Scorțoasa, Vasile Săcuiu, încrezător că aceste investiții vor aduce o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pentru locuitorii săi.

Și, așa cum apa înseamnă viață, aceste proiecte reprezintă o nouă etapă în viața comunității, aducând speranțe și perspective noi pentru toți locuitorii.