Vizită academică internațională la Tisău

de Stiri Buzau Media
Centrul Cultural Tisău: Ce săptămână specială am avut la Centrul Cultural Tisău! Vineri, am avut onoarea să primim o vizită remarcabilă din partea unor profesori universitari din Franța, Italia, Bulgaria, Indonezia și România, care și-au ales Buzăul ca locație de studiu pentru Cactus 2023 – Cactus Internațional Conference.
Am deschis ușile noastre cu inimi deschise și am primit acești oaspeți minunați cu tradiționalul “pâine și sare”, un bun-venit care simbolizează prietenia și ospitalitatea noastră.
Am avut oportunitatea să împărtășim cu acești profesori minunați povestea și pasiunea noastră pentru cultura și istoria locală. Am explorat împreună centrul nostru și am împărtășit cu ei bogăția patrimoniului nostru cultural. Suntem mândri să spunem că impresiile lor despre centrul nostru au fost extrem de pozitive.
Această vizită ne-a oferit o ocazie minunată de a conecta lumea academică internațională cu comunitatea noastră locală. Am fost încântați să ascultăm poveștile lor, să împărtășim idei și să învățăm unii de la alții.
Vă invităm să urmăriți evenimentul Cactus 2023, https://www.cactus-conference.ase.ro/ . Suntem nerăbdători să continuăm această colaborare și să aducem cultura și istoria noastră în atenția lumii.
Mulțumim tuturor celor implicați pentru această oportunitate și pentru că faceți parte din povestea noastră la Centrul Cultural Tisău. Să continuăm să conectăm culturi și să împărtășim cunoștințe!