A vrut să-și dea foc în biroul primarului din cauza unor probleme locative

de Stiri Buzau Media

unaO femeie de 46 de ani a încercat, marți seară, să-şi dea foc, chiar în biroul primarului,fiind stropită cu benzină şi înarmată cu două brichete. Din fericire, femeia a fost imobilizată, la timp, de câţiva martori, şi preluată, apoi, de poliţiştii locali şi internată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca.

Buzoianca a ameninţat că-şi dă foc dacă municipalitatea nu-i rezolvă problemele. Protestatara a fost prezentă şi la ultima şedinţă de Consiliu Local, dar doleanţele nu i-au fost ascultate.

Problemele femeii sunt legate de un spaţiu locativ, proprietate a municipalităţii, în care locatara apucase să investească, dar pe care l-a ocupat mai mulţi ani în baza unei înțelegeri verbale cu șeful de la Fondul Locativ al Primăriei. Între timp, protestatara a aflat că va trebui să împartă spaţiul locativ cu încă două familii nevoiaşe. Nemulţumită de decizia Primăriei, femeia le cere edililor banii investiti în imobil. Protestatara a fost prezentă şi la ultima şedinţă de Consiliu Local, dar doleanţele nu i-au fost ascultate.

Primarul Constantin Toma spune că înţelegerea pe care Neluţa Doniga a avut-o cu şeful de la Spaţiul Locativ ar fi fost de fapt o şpagă.
Constantin Toma a mai explicat că femeia îşi va primii banii investiţi în spaţiul locativ recondiţionat.
Între timp, Neluţa Doniga trebuie să locuiască într-o singură cameră din imobilul de pe Verii împreună cu cei doi copii, băiat şi fată.