Patru centre de testare gratuită Covid, în județ!

de Stiri Buzau Media

 

Patru centre de testare gratuită Covid, în județ!

În plin val 6 al pandemiei de Covid, autoritățile buzoiene au decis să ofere posibilitatea unui număr cât mai mare de cetățeni  de a se testa, pentru a ști dacă sunt sau nu infectați. 

Astfel, în județ vor funcționa 4 centre de testare destinate buzoienilor care prezintă simptome de COVID-19. Aici se va putea prezenta orice persoană care are semne specifice de boală și care va fi testată gratuit, inclusiv cu teste PCR. 

Cele 4 centre de testare gratuită a cetățenilor se suprapun cu locațiile unde există centre de evaluare: Spitalul de Boli Infecțioase din Buzău, Spitalul Smeeni, Spitalul Nehoiu și Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Centrul de la Spitalul de Boli Infecțioase va deveni funcțional de luni, 8 august, celelalte 3 centre fiind deschise. La Smeeni, programul de funcționare a centrului este între orele 10:00-16:00, la Nehoiu, 24 de ore din 24, iar la Râmnicu Sărat, deocamdată, doar de la 16:00 la 18:00. 

Numărul cazurilor de COVID este în creștere și la Buzău, zilnic fiind confirmate cu noul coronavirus peste 100 de persoane din județ. 

 

 

 

 

Știri despre: