Prefectul de Buzău a vizitat Spitalul de boli cronice Smeeni

de Stiri Buzau Media

Daniel Ticlea, prefectul județului Buzău:

Am fost astăzi la SPITALUL DE BOLI CRONICE SMEENI și am avut parte de o surpriză plăcută care m-a încărcat de energie și optimism.

Acum un an au demarat proiectul de pregătire a Spitalului pentru a crește capacitatea de răspuns la pandemia Covid-19 și acum este de mare ajutor, preluând o mare parte din pacienții care suferă de această boală, asigurând și recuperare post-Covid-19.

Totul este la superlativ în materie de dotări care culminează cu cel mai performant aparat RMN din județul Buzău, proaspăt instalat. Iar personalul medical cuprinde oameni frumoși, care, cu energie și entuziasm oferă cele mai bune îngrijiri pacienților aflați în suferință.

La momentul actual sunt în procedură de contractare a constructorului pentru a ridica o clădire nouă de recuperare medicală.

Toate acestea se datorează doamnei manager, Dr. Bioing. MarilenaDobrescu și echipei medicale pe care o coordonează.

Mă bucur că i-am putut ajuta identificând sponsori pentru 2 concentratoare de oxigen de 10 litri. Mulțumesc, George Bucur- dir.ec. Ductil S.A.- Lincoln Electric, domnului primar al comunei Scutelnici #Rusen Constantin și tuturor oamenilor cu suflet mare care fac astfel de gesturi în această perioadă de grea încercare.