Respect pentru munca depusă și pentru implicare!

de Stiri Buzau Media
Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea: Astăzi, în zi de weekend, colegii noștri de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor au ales să fie prezenți la ghișee. În această zi, 64 de candidați au susținut proba practică pentru obținerea permisului de conducere, fiind evaluați de către 5 examinatori.
La ghișeele de înmatriculări, au fost procesate cu succes 150 de operațiuni, în timp ce pentru încă 50 de buzoieni s-au efectuat operațiuni similare, fără ca aceștia să fi avut programare online. În același timp, au fost onorate solicitările a 75 de persoane care au avut nevoie de preschimbarea permiselor de conducere. Toate acestea au avut loc într-o zi de sâmbătă, de obicei dedicată odihnei și petrecerii timpului cu familia. Mulțumim pentru sprijinul colegilor în aducerea normalității la S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău! Respect pentru munca depusă și pentru implicare!
„La ora 14.00, toate solicitările de astăzi erau deja onorate. Ceea ce ne străduim să facem la acest serviciu reflectă percepția mea despre rolul instituțiilor statului român, despre respect și responsabilitate.
Este un efort susținut și mă bucur că toți colegii au integrat acest efort într-un mod unitar.”