Meci de foc pentru SCM Gloria Buzău, în Liga Națională de handbal feminin

de Stiri Buzau Media

Handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor să răzbune eşecul din prima etapă de pe teren propriu cu Râmnicu Vâlcea printr-o victorie de palmares în etapa viitoare, în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat, CS Măgura Cisnădie. Partida se va disputa sâmbătă 15 septembrie de la ora 13.00  la Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” din Buzău. „E un meci foarte dificil cu una din favoritele campionatului. Vă pot spune, că vom face tot ce depinde de noi ca să repetăm rezultatul din deplasarea de duminica trecută de la Roman. Eu sper că am depășit tracul primului meci și că de data aceasta ne vom mobiliza exemplar. Fetele sunt în formă, cu moralul ridicat, dar au nevoie de galerie puternică pentru a învinge o astfel de echipă. Eu cred că ne vom putea gestiona mai bine lucrurile care nu prea au mers cu Râmnicu Vâlcea„, a declarat DumitruMuși, antrenorul handbalistelor de la Gloria Buzău.

Handbalistele noastre au nevoie de sprijinul tuturor suporterilor buzoieni pentru a demonta reduta echipei clasate pe locul second în campionat. Pensionarii, elevii și studenții vor beneficia de bilete gratuite, pe baza unui cupon de pensie, carnet de elev sau de student în limita numărului de bilete disponibile. Biletele la meci costă doar 10 lei și vor fi puse în vânzare la casa de bilete de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” astfel:

  • Vineri, 14.09.2018, intreorele 10.00 – 18.00;
  • Sâmbata, 15.09.2018, intreorele 09.00 – 12.00.

SCM GLORIA BUZĂU pune în vânzare 100 abonamente pentru sezonul 2018-2019 (meciuri jucate în sala de sport „Romeo Iamandi”). Abonamentele se eliberează la sediul clubului, Str. Mareșal Averescu, Nr 5, între orele 13.30-15.30 până astăzi, 14 septembrie.  Prețul unui abonament este de 100 lei.