Meciuri tari pe terenurile din județ, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal

de Stiri Buzau Media

Dueluri tari în sferturile de finală ale Cupei României, faza pe județ. Cel puțin două dintre favorite vor părăsi prematur competiția, întrucât sorții au decis două confruntări cât se poate de disputate:  Balta Alba – Team  Săgeata și Phoenix Poșta Câlnău – Montana Pătârlagele.

Partidele se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul celei mai slab clasate, în momentul tragerii la sorți.

În cel de-al treilea sfert se întâlnesc Victoria Boboc și Voința Lanurile, pentru ca afișul să fie încheiat de Diadema Gherăseni cu Știința Cernătești. Semifinalele competiției județene sunt programate pe 25 mai, iar ultimul act se va disputa pe 15 iunie, la Gherăseni.

Câștigătoarea competiției va întâlni, ulterior, echipele care au performat la același nivel în județele încadrate în Grupa 7 Sud-Est, grupă din care mai fac parte Constanța, Tulcea, Galați, Brăila, și Vrancea. Din sezonul viitor, FRF a conceput un nou format care prevede jocuri pe grupe. Abia apoi, laureatele la nivel zonal vor disputa faze eliminatorii împotriva echipelor din eșaloanele superioare.

Phoenix Poșta Câlnău este câștigătoarea competiției, după ce, în iunie anul trecut și-a adjudecat ultimul act, 2 la 1 în detrimentul celor de la Voința Limpeziș.

Știri despre: ,