Petre Adrian Robert: Atunci când am inițiat Programul de mentorat ”Campionii vieții. Campionii fotbalului”, dedicat seniorilor fotbalului buzoian, mi-am dorit ca fiecare dintre foștii noștri jucători să se bucure măcar de un moment de bucurie și de recunoaștere pentru tot ce au oferit sportului și nouă tuturor.

de Stiri Buzau Media
Atunci când am inițiat Programul de mentorat ”Campionii vieții. Campionii fotbalului”, dedicat seniorilor fotbalului buzoian, mi-am dorit ca fiecare dintre foștii noștri jucători să se bucure măcar de un moment de bucurie și de recunoaștere pentru tot ce au oferit sportului și nouă tuturor.
Acum, sunt copleșit de încântarea și interesul tuturor celor care s-au alăturat programului, de la foști și actuali fotbaliști, reprezentanți ai instituțiilor locale și până la tinerii și copiii din cadrul #AJF, care de-abia așteaptă sesiunile de grup și individuale de mentorat sportiv pe care le avem pregătite pentru această vară.
În aceste zile, am continuat acest program de recunoaștere a meritelor campionilor noștri din fotbal în comuna #Țintești, unde, împreună cu domnul Stoica Aurel, reprezentanți ai comunei și colegii mei de la Asociația Județeană de Fotbal Buzău, am premiat foștii jucători ai echipei Luceafărul Maxenu.
Stimați domni:
✅ Șerban Gheorghe
✅ Avram Ion
✅Besnea Aurel
✅ Chiriță Robert Daniel
✅ Crețu Barbu
✅ Crețu Costel
✅ Damian Toma
✅ Dumitru Stanciu
✅ Dumitru Toma
✅ Gomoiescu Mihai
✅ Ichim Ion
✅ Ionescu Daniel
✅ Ioniță Costel
✅ Ioniță Dan
✅ Ioniță Viorel
✅ Oancea Gheorghe
✅ Oancea Petrică
✅ Petre Alexandru
✅ Scarlat Marian
✅ Stanciu Constantin
✅ Stanciu Gheorghe
✅ Stanciu Leonida
✅ Stroe Ștefan
✅ Stroe Ion
✅ Toma Pamfil
✅ Vasile Gheorghe
✅ Vasile Grigore
✅ Vasile Leonida
✅ Vasile Matei
✅ Oancea Marian
✅ Baba Ionuț
✅ Damian Nicolae
✅ Ardeleanu Nelu
✅ Ichim Dumitru
VĂ MULȚUMESC și VĂ MULȚUMIM pentru tot ce ne-ați oferit și că sunteți parte a Programului nostru. Pentru noi, rămâneți mereu campioni!
De asemenea, le transmit recunoștința mea și domnilor Balaș Ilie, Dumitru Ion, Ghiță Nicolae, foști fotbaliști de la Luceafărul Maxenu, care, între timp, au decedat.
Știri despre: