Constantin Toma : ” Azi, 5 septembrie 2022, începe UN NOU AN ȘCOLAR și la Buzău!”

de Stiri Buzau Media

 

 

Dragi buzoieni,

Primăria Municipiului Buzău, ca de obicei în ultimii ani, a realizat și realizează o mulțime de proiecte pentru îmbunătățirea continuă a calității educației la Buzău.
Doar în 2022, am finalizat în premieră națională, primul an de implementare a claselor de inspirație finlandeză pentru 2000 de copii, urmând ca începând de astăzi să ajungem la 4000 de elevi ce vor beneficia de cel mai eficient sistem de educație din lume.
Tot astăzi, 5378 de elevi de la clasa ,,0″ până la clasa a-IV-a vor beneficia fiecare, gratuit, de un ghiozdan echipat complet cu toate rechizitele.
La începutul vacanței de vară, fiecare elev buzoian a primit gratuit câte 4 cărți și un jurnal de lectură, adică pese 100.000 de cărți, pentru că suntem foarte motivați să încurajăm lectura, iar toată vara s-a desfășurat cu mii de elevi, în parcurile buzoiene, proiectul ,,Școala din Parc”.
În același timp, suntem preocupați în permanență să susținem financiar toate școlile și grădinițele, pentru a îmbunătăți toată infrastructura școlară din Buzău.
Avem o mulțime de proiecte finalizate și foarte multe în derulare, efectiv în toate instituțiile școlare.
Împreună cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean și a conducerilor școlilor, acționăm să găsim proiecte ce pot fi finanțate din fonduri europene și alte surse atrase.
Vă doresc mult succes în acest an școlar, dragi elevi, profesori, părinți și bunici, căci educația este cel mai important lucru ce i se poate întâmpla fericit unui om!

 

 

 

 

Știri despre: