Băcăuan, prins conducând ca la curse în localitatea Poșta Câlnău

de Stiri Buzau Media
radar

radarUn băcăuan a fost prins conducând nebunește în localitatea Poșta Cîlnău, pe șoseaua europeană, cunoscută și ca șoseaua morții. Bărbatul de 29 de ani a fost prins de radar cu 114 km la oră în timp ce maxima admisă în localitate este de 50 de km la oră.

 Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii buzoieni  au mai constatat şi sancţionat 265 abateri de la regulile de circulaţie, comise de 207 conducători auto, 42 pietoni şi 11 căruţaşi. Aproape 100 de abateri au fost constatate la regimul legal de viteză.

 De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere, dintre care 2 pentru neacordarea priorităţii de trecere participanților la trafic care aveau acest drept, 4 pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și unul pentru depășire neregulamentară.

Tot joi, polițiștii au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis. Polițiștii au depistat doi bărbați, în vârstă de 41 de ani respectiv 43 de ani pe raza localităților Podgoria și Glodeanu Sărat, la volanul unor autovehicule deși aceștia nu figurează în evidența deținătorilor de permise de conducere. Unul dintre „șoferi” a refuzat testarea alcoolscopică fapt pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns