UPDATE2: Geta Burducea, eliminată din cursa pentru șefia IȘJ Buzău

de Stiri Buzau Media

geta-burducea

UPDATE2: Concursul pentru ocuparea postului de șef al învățământului buzoian s-a dovedit o piatră de încercare pentru cei 3 candidați intrați în cursă. Geta Burducea a picat proba scrisă, Dumitru Săndulache a fost eliminat după ce comisia i-a analizat CV-ul în timp ce ultima rămasă în cursă și cea care părea a avea șanse mari de câștig, Ionela Voicu, a fost respinsă după interviu și prezentarea proiectului de management. În aceste condiții, Ministerul Educației va trebui să organizeze un nou concurs în urma căruia să fie ales viitorul general al IȘJ Buzău.

UPDATE: Dumitru Săndulache a ratat proba de CV în timp ce Ionela Voicu continua concursul pentru ocuparea postului de inspector general al Inspectoratului Școlar Buzău.

În continuare, Ionela Voicu va sustine proba de interviu.

ȘTIREA INIȚIALA: Surpriză la concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea postului de șef al Inspectoratului Școlar Județean Buzău.

Geta Burducea a picat proba scrisă a examenului. Ea a obținut la scris 6.60 în timp ce nota 7 care o menținea în competiție era 7. BUrducea poate face pe loc contestație.

Pe de altă parte, ceilalţi doi candidaţi, Ionela Voicu, a luat la scris 9.15  iar Dumitru Săndulache a obţinut nota 8.50.

Ei vor continua concursul pentru șefia IȘJ Buzău, următoarea probă fiind cea a CV-ului și apoi interviul.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns