În acest weekend, gastronomia locală a fost în centrul atenției la:
𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗣𝗹𝗲𝘀𝗰𝗼𝗶, sărbătoare a unui produs recunoscut internațional, unde rețetele tradiționale au încântat vizitatorii.
𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗲𝗽𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗮𝗰𝗶𝗻𝗲𝗻𝗶, unde aromele simple, dar inconfundabile, ale cepei de Buzău s-au împletit cu bucuria comunității.
Producătorii locali duc mai departe faima gastronomiei buzoiene și merită să fie susținuți și promovați!
Petre Emanoil Neagu