Prefectul județului a dispus ca mai multe echipe din Prefectura să meargă pe teren pentru a monitoriza evoluția lucrurilor și a dispune măsuri

de Stiri Buzau Media

Date fiind condițiile meteo care se înregistrează în județul Buzău la această oră și avertizarea meteo cod portocaliu emisă de meteorologi, prefectul județului a dispus că mai multe echipe din Prefectura să meargă pe teren pentru a monitoriza evoluția lucrurilor și a dispune măsuri, acolo unde este cazul.
La rândul sau, prefectul județului se află pe teren, în zona Pogoanele, și va merge și în alte zone pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor.
La acest moment, în județ e viscol și se manifestă fenomenul de ploaie înghețată.

„Toate resursele disponibile SDN Buzău și cele din bazele CJ sunt în acțiune. Excepție baza Pogoanele a CJ unde prestatorul Keyboard este evident depășit de situație și are utilaje defecte în baza, la acest moment. În zona Pogoanele e polei generalizat pe toate drumurile județene.
De asemenea, se înregistrează o avarie pe rețeaua de înaltă tensiune pe UAT Galbinasi și Cilibia, unde se intervine cu 3 echipaje” declara prefectul județului, Daniel Marian Țiclea