În contextul noilor avertizări emise de meteorologi, prefectul județului Daniel Marian Țiclea a convocat și condus în această dimineață o ședința CJSU în care au fost dispuse măsuri pentru limitarea efectelor vremii capricioase

de Stiri Buzau Media

În contextul noilor avertizări emise de meteorologi, potrivit cărora în acest weekend județul Buzău se va află sub cod galben de viscol, prefectul județului Daniel Marian Țiclea a convocat și condus în această dimineață o ședința CJSU în care au fost dispuse măsuri pentru limitarea efectelor vremii capricioase.  Apelul domnului prefect, având în vedere evoluția vremii în orele următoare, este de a se evita deplasările cu mașînă,  care nu au caracter urgent.

„Dat fiind că meteorologii anunță viscol în județul Buzău,  am dispus în această dimineață convocarea CJSU. În cazul în care vremea se va schimbă radical față de acest moment, structurile din cadrul MAI vor suplimenta, urgent, capacitatea de reacție, pentru înlăturarea problemelor.

 De asemenea, vreau să asigur cetățenii județului Buzău că Instituția Prefectului va monitoriza situația din teren și va  coordona acțiunile, în sprijinul oamenilor.

 Rugămintea mea,  care este, de altfel, și o recomandare a tuturor autorităților, este de a evita deplasările care nu sunt urgențe, pe perioada viscolului anunțat de meteorologi” declara prefectul județului Daniel Marian Ticlea

Daniel Marian Țiclea

Știri despre: