Actorii Teatrului “Nottara” vor juca la Buzău cel puțin o dată pe lună

de Stiri Buzau Media

12733513_700180463457332_4924918266953341388_nCel puțin o dată pe lună, buzoienii pot vedea la ei acasă spectacolele actorilor de la Teatrul Nottara. Teatru „G. Ciprian” a încheiat un parteneriat cu Teatrul NOTTARA prin care susține instituţia din Bucureşti care se află în imposibilitatea de a-și susține spectacolele pe scena proprie după ce sediul din capitală a fost închis din cauză că funcţionează într-o clădire cu grad ridicat de pericol. Primul spectacol, „Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare, se va juca jucat la Buzău pe 27 februarie, ora 18,00.

Pentru că partenerul nostru de atâţia ani, Teatrul NOTTARA, se află într-o situaţie foarte grea după ce a rămas fără sediu, încercăm să îi ajutăm. De aceea le-am întins o mână de ajutor şi în baza unui parteneriat îi primim să joace la Buzău cel puţin câte un spectacol pe lună. Primul spectacol este cel de pe 27 februarie, Mult zgomot pentru nimic, pus în scenă de Diana Lupescu sub forma unei comedii bulevardiere. Totodată, pe 8 martie, i-am invitat să prezinte la Buzău cea mai nouă premieră a lor, Tangou, monsieur!, cu Lucian Ghimişi. Atunci doamnele vor avea reducere 50 % la bilete – a declarat directorul Teatrului „G. Ciprian”.


Potrivit conducerii teatrului buzoian, Teatrul NOTTARA va percepe onorarii mult reduse, iar cu o sumă din banii de pe bilete se vor acoperi costurile de transport ale actorilor din Bucureşti.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns