Concert de excepție în această seară la Buzău

de Stiri Buzau Media

ȚăndăricăArtistul Ovidiu Lipan Țăndărică concertează în această seară la Buzău alături de Rona Hartner și Fanfara 10 Prăjini, la Sala Mare a Consiliului Județean. Va fi un concert balcanic exploziv, plin de viață, sentimente și veselie, conceput pentru a încânta, fermeca și magnetiza.

„Pentru Ovidiu Lipan Țăndărică colaborare este sinonim cu prietenie. O asemenea prietenie puternică debutează în anul 1999 alături de Fanfara 10 Prăjini, condusă excepțional de talentatul muzician Costică Pantîru. Împreună au exploatat, în compoziții proprii și originale, melodii tradiționale românești din toate zonele țării și din estul Europei. Anul 2004 a însemnat pentru Stelu Enache debutul pe scenă, debut care a avut loc într-un concert aniversar Ovidiu Lipan Țăndărică. Cinci ani mai târziu, Ovidiu Lipan Țăndărică o întâlnește pe artista Rona Hartner, cei doi cântând pentru prima dată la Paris Jazz Festival. Elementul balcanic este susținut de prestația profesionistă a Grupului Balcano”, precizează organizatorii spectacolului.

Repertoriul variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică – Tango Toledo, Balerina, Ave Maria, Margareta – până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: Sârba lui Jenică, Hora Moldovenească, Sârba de la Cozmești, Ciocârlia, completat cu piese din repertoriul aromânesc.
Concertul este programat să înceapă la ora 18.00.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns