Muzeul Județean Buzău a introdus in premiera, in Romania, biletul digital unic (Museum Pass), un beneficiu nou pentru vizitatori

de Stiri Buzau Media

După introducerea biletului digital, Muzeul Județean Buzău oferă încă un beneficiu vizitatorilor, prin introducerea biletului digital unic (Museum Pass).

Biletul digital unic a fost dezvoltat de echipa BookTes, cea care a implementat și sistemul de ticketing la Muzeul Județean Buzău și, ulterior, la peste 160 de muzee din România. Tehnologia Biletului Unic sau al Pass-ului (Museum Pass, Activity Pass) face posibilă cumpărarea unui bilet unic ce oferă acces la mai multe secții aparținând unui singur muzeu, la muzee diferite, dar și conectarea tuturor furnizorilor de activități turistice cu muzeele și alte instituții culturale din România. Astfel, cu un singur bilet achiziționat online, se poate vizita Muzeul Județean Buzău, dar și Muzeul Chihlimbarului Colți și Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă”.

Biletul unic se poate achiziționa de pe site-ul Muzeului Județean Buzău https://www.muzeubuzau.ro/ cât și de pe platforma Booktes.com https://booktes.com/evenimente/bilete-muzeul-judetean-buzau

Având în vedere că site-urile web sunt mereu accesibile, înseamnă că biletul poate fi achiziționat de oriunde și oricând se dorește, plata fiind făcută cu cardul, în moneda dorită (leu, euro sau dolar). Validarea biletului, ce are o valabilitate de 60 de zile de la data achiziționării, se va face la intrarea în fiecare muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Muzeul Județean Buzău oferă acest serviciu, nou pentru piața culturală românească, dorind să vină în întâmpinarea eforturilor de a facilita accesul turiștilor români și străini la serviciile culturale și muzeale ale Buzăului. În efortul autorităților județene de a transforma Buzăul într-o zonă turistică importantă, instituția noastră se află într-o permanentă identificare de soluții și idei inovative pentru a oferi experiențe muzeale, turistice și de divertisment cultural de calitate.