Nume cunoscute ale muzicii ușoare românești în juriul Festivalului “Mihaela Runceanu”

de Stiri Buzau Media

festivalCea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară “Mihaela Runceanu – Pentru voi, muguri noi”, concurs al tinerelor talente, în memoria cunoscutei interprete de muzică ușoară originară din Buzău, Mihaela Runceanu, a debutat ieri.

Anul acesta sunt mai mulţi participanţi decât la oricare altă ediţie. 126 de concurenţi-solo vor cânta pentru a câştiga mult-râvnitul trofeul al grupei, al festivalului, dar şi premiile de podium al competiţiei muzicale ce se defășoară în perioada 6-8 mai în Sala Mare a Consiliului Judeţean.

Duminică, evenimentul se va închide cu gala finaliștilor, cu recitaluri şi show-uri unice.

Din juriul competiției fac parte nume cunoscute ale muzicii ușoare românești, dar și rude ale Mihaelei Runceanu – Nicolae Runceanu, tatăl cântăreței, Dida Drăgan, Stela Enache, Marina Florea, Titus Andrei, Dan Dimitriu, Bogdan Dragomir. Tatăl cântăreței și-a propus să adune la un loc toate articolele de presă și materialele video ori audio cu fiica sa.

Vineri, la conferinţa de deschidere a fost prezent și vărul regretatei Mihaela Runceanu, Xenti Runceanu, alături de Nicolae Runceanu, tatăl îndrăgitei artiste, Stela Enache, Marina Florea, Dan Dimitriu, Bogdan Dragomir şi Titus Andrei. Toţi şi-au amintit cu drag de amprenta lăsată de Mihaela Runceanu în muzica românească, dar şi de calitatea ei umană. De asemenea, şi-au exprimat bucuria că artista nu a fost uitată nici la 27 de ani după ce a fost ucisă cu sânge rece.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns