Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” vă invită la un concept nou în peisajul cultural buzoian, numit „Teatru la Conac”.

de Stiri Buzau Media

Fiecare lucru e minunat

Lupți sau cazi?

                             După „Every brilliant thing” de Duncan Macmillan

                           Un spectacol cu Denis Imbrescu în regia lui Mircea Anghel

Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au bucuria de a vă invita pe 26 și 27 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Vila Albatros, locul în care va debuta un concept nou în peisajul cultural buzoian, numit „Teatru la Conac”. Livingul se transformă în Sală Studio, iar Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” devine producător de spectacole teatrale de tip laborator, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Iubitorii de teatru se pot bucura de un spațiu nou (de maximum 60 de locuri) și sperăm ca în timp să devină un punct de referință în peisajul teatral românesc.

Începem această călătorie cu spectacolul „Fiecare lucru e minunat”, cu Denis Imbrescu, în regia lui Mircea Anghel.

„Cred cu tărie că lumea are nevoie de teatru, de orice fel și sub orice formă, tocmai de aceea am amenajat acest spațiu în interiorul Vilei Albatros. Acest nou concept, „Teatru la Conac”, debutează cu un spectacol care vorbește despre toate lucrurile minunate pentru care merită să trăim și care sunt la tot pasul în jurul nostru, dar pe care uneori nu reușim să le vedem. Am făcut un spectacol care vorbește despre lupta împotriva depresiei, într-o cheie comică și interactivă, care sper să ridice cât mai multe întrebări publicului spectator. Prin urmare, vă aștept la Teatru la Conac, să fiți parte din povestea noastră.” Mircea Anghel – regizor.

Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la Vila Albatros, zilnic, între orele 09:00-20:00.

 

Contact:

Alexandra Popa – PR la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”

Tel: 0766240486

E-mail: marketing@ccam.ro