Cum să prepari cele mai suculente şi fine pârjoale. Află care este secretul!

de Stiri Buzau Media

 

1-18-170Pregătește la cină aceste pârjoale gustoase, suculente şi fine, iar familia ta va rămâne încântată. Servește-le cu legume coapte şi sosul preferat!

INGREDIENTE:

Carne tocată de vită – 700 g

Pâine(franzelă) – 0,5 bucată

Ceapă – 3 bucăţi

Usturoi – 2 căței

Roşii (medii)- 3 bucăţi

Verdeață – după gust

Lapte – 150 ml

Sare – 1 linguriță

Ulei – 2 linguri

MOD DE PREPARARE:

1.Bucățile de pâine se înmoaie în lapte.

2. Ceapa și usturoiul se mărunțesc în blender, se adaugă sarea,pâinea cu laptele şi se bate până la o compoziție omogenă.

3. Amestecul obținut se adaugă la carnea tocată.

4. Roșiile se țin câteva secunde în apă clocotită, apoi li se înlătură coaja. Se taie cuburi mărunte.

5. Verdeața se toacă mărunt și se amestecă cu roșiile. Se lasă câteva minute, apoi sucul format se scurge.

 

6. Adaugă roșiile la carnea tocată, amestecă bine.

7. Formează pârjoalele, aranjează-le pe tava de copt unsă cu ulei şi coace la temperatura 220°С 25–30 minute.

POFTĂ BUNĂ!