Comunicat de presă – USRPLUS Buzău

de Stiri Buzau Media

Alege în Parlament oameni care au dovedit că le pasă de Buzău

Alianța USR PLUS deschide lista electorală pentru Senat cu un tânăr născut și crescut în Buzău, legat de aceste locuri și de oamenii minunați de aici. Un om profesionist, cinstit, pe picioarele sale, care dorește să pună umărul la dezvoltarea acestui județ, astfel încât generațiile care vin să nu mai fie nevoite să își caute norocul în altă parte.

Mihai Răzvan Moraru este antreprenor de 11 ani și înainte de asta a stat la cârma unor corporații internaționale. El a construit de la zero o afacere prosperă în Buzău, pentru că aici sunt rădăcinile sale, aici vrea să aducă locuri de muncă și să participe la creșterea comunității.

Mihai s-a implicat în politică pentru a construi o nouă moștenire pentru copiii care astăzi ne privesc cu speranță, o țară modernă, prosperă, o Românie fără hoție! Pentru aceasta, el vine în fața alegătorilor cu un plan concret de măsuri pe care le va susține din Parlament:

  1. Pachet anti-sărăcie pentru accesul la educație al copiilor din medii defavorizate, susținerea locurilor de muncă și eliminarea impozitului pe salariul minim.
  2. Susținerea antreprenorilor, acces la finanțare, debirocratizare și sprijin pentru tineri.
  3. Susținerea agriculturii, a finanțării și cercetării în domeniu.
  4. Includerea zonei montane a județului Buzău în lista regiunilor turistice de interes național.
  5. Digitalizarea completă a sistemului educațional.
  6. Egalitate în fața pensiei. Eliminarea pensiilor speciale.

Experiența sa de până acum, legătura sa puternică cu oamenii și, în special cu buzoienii, ne dă încredere că nu va renunța să lupte pentru aceste obiective, că nu va uita de unde a plecat, cum fac actualii politicieni, ci va rămâne #întotdeauna alături de buzoieni.

Vino la vot, pe 6 decembrie, și, împreună, vom ridica acest județ pe locul pe care îl merită!

USRPLUS Buzău

Știri despre: ,